Berekent StudioDenBosch makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding?

Geen makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding StudioDen Bosch is een online huurmarkt en geen bemiddelaar/makelaar. Huurders en Studioaanbieders ontmoeten elkaar hier op eigen initiatief. StudioDen Bosch bemiddelt dus niet en vraagt geen bemiddelingsvergoeding/makelaarsvergoeding.

Aan Studioaanbieders in Den Bosch vragen wij geen marketingvergoeding voor het aanbieden van hun Studio in Den Bosch. Een Studioaanbieder kan gratis een Studio plaatsen in Den Bosch. Huurders kunnen ook gratis een Studiooproep plaatsen in Den Bosch, waarmee huurders aangeven dat ze opzoek zijn naar een Studio in Den Bosch, huurders kunnen ook reageren op Studio's in Den Bosch. Op www.studiodenbosch.nl betaal je dus alleen als je ervoor kiest om gebruik te maken om te reageren op een huurder die een oproep heeft geplaatst op StudioDen Bosch of te reageren op een advertentie van een Studio in Den Bosch.

Kosten makelaar/bemiddelaar en contractkosten Als je als huurder voor een Studio kiest die door een makelaar/bemiddelaar is aangeboden in Den Bosch, kan deze makelaar/bemiddelaar wel een makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding, contractkosten of andere kosten vragen. Particuliere verhuurders in Den Bosch kunnen contractkosten vragen voor het opstellen van de huurovereenkomst. Als je meer wil weten over de vergoeding die een Studioaanbieder vraagt voor zijn diensten, kun je dit bij de betreffende aanbieder zelf navragen.

StudioDen Bosch raadt je aan om vooraf te vragen aan de Studioaanbieder of er bijkomende kosten zijn of vergoedingen worden gevraagd als je de Studio afneemt of bezichtigd.

Voorkom ongewenste kosten en communiceer duidelijk met elkaar!

Alle veelgestelde vragen