Pie  zoekt een Studio in Den Bosch

Pie zoekt: Een Studio in Den Bosch

  • Studio
  • Min. 20 m2
  • Man
  • 21 Per direct

Hoi,

Al lange tijd zoek ik een studio in den bosch.

Vorig jaar heb ik mijn opleiding bewegingstechnologie afgerond en dit jaar ben ik begonnen met de opleiding Osteopathie in Amsterdam. Om het plaatje helemaal compleet te maken, zou ik graag een kamer in den bosch willen vinden vanwege dat dit centraal lig.

Om een beter beeld te schetsen van wie ik precies ben, zal ik mij hieronder kort introduceren.

Mijn naam is Pie, 24 jaar oud en ik kom oorspronkelijk uit Roermond. De afgelopen 4 jaar heb ik gewoond in een studio in Den Haag, waar ik de opleiding Bewegingstechnologie heb afgerond. Voor mijn gevoel ben ik nog niet uitgeleerd, en daarom ben ik een nieuwe opleiding gestart in Amsterdam.

In een huis vind ik het belangrijk dat er een leuke en gezellige sfeer hangt. Ik houd van een schoon en opgeruimd huis. Daarbij vind ik het gezellig om zo nu en dan samen te eten, tv te kijken of gewoon lekker een goed gesprek te hebben. Verder ben ik veel bezig met sport. Zo heb ik de afgelopen 2 maanden in Ameland gewoond, waar ik kiteles heb gegeven. Ik zelf kite al sinds mijn 12e en daarbij wielren ik graag en ben ik ook te vinden in de sportschool.

Ik hoop dat ik je een beter beeld hebben kunnen geven van wie ik ben. Graag zou ik langskomen om mijzelf voor te stellen en jullie beter te leren kennen.

Ik hoop tot snel!

Groetjes,

Pie eijck

Mijn instagram: pieeijck
Mijn facebook: Pie Eijck

Algemene informatie: Pie
  Man, 26 jaar