Vera zoekt een Kamer / Studio / Appartement in Den Bosch

Vera zoekt: Een Kamer / Studio / Appartement in Den Bosch

  • Kamer / Studio / Appartement
  • Min. 10 m2
  • Vrouw
  • 21 Per direct

Ik ben Vera ik kom uit Roermond, in Limburg en op 1 oktober word ik 20 jaar. Dit schooljaar ben ik begonnen met de opleiding journalistiek in Utrecht maar dit bleek toch niet helemaal te zijn zoals ik hoopte. Komend schooljaar ga ik management van de leefomgeving studeren in het mooie Den Bosch. Ik heb al een beetje mogen proeven van het op kamers wonen in Utrecht en zou dit in Den Bosch graag voort willen zetten. Daarnaast is het fijn om niet afhankelijk te hoeven zijn van het openbaar vervoer.

Ik zou mezelf omschrijven als op het eerste gezicht rustig en tikkeltje verlegen maar zodra je me beter leert kennen ben ik ook wel gek. Verder ben ik betrouwbaar, eerlijk, gezellig, een goede luisteraar en nogal perfectionistisch.

Sinds meer dan een jaar werk ik bij CoffeeLovers waar ik leer hoe ik de perfecte koffietjes zet. Nu ik een soort van tussenjaar heb, werk ik hier tijdelijk als fulltimer, mega leuk! Ook ben ik dit tussenjaar begonnen met het naaien van mijn eigen kleren en heb ik het lezen weer helemaal herpakt. Verder houd ik van (analoge) fotografie, koken en bakken en uitgaan met vrienden of gewoon een theetje op de bank met vrienden. Ook probeer ik minimaal twee keer per week naar de sportschool te gaan, dat is niet echt een hobby van mij.

Vanaf het begin van het nieuwe schooljaar zoek ik een kamer in Den Bosch. Misschien ben ik er een beetje te vroeg bij maar hey, beter te vroeg dan te laat.

Algemene informatie: Vera
  Vrouw, 24 jaar